середу, 17 березня 2021 р.

Завдання на 18 березня.

 Усі завдання до уроків Математики, Я досліджую світ та Образотворчого мистецтва на  18 березня розміщено на сайті "Всеосвіта".  Ввести код від вчителя і виконати завдання в особистому кабінеті.

Бажаю успіхів!

Завдання до уроку Англійської мови на блозі вчителя англійської мови Пищик Ніни Петрівни, а уроку фізкультури на блозі  Ліани Волинець.


Увага!!!

 Урок Математики  на тему "Закріплення вивчених випадків множення. Порівняння виразів. Розв'язання і порівняння задач" (№ 384 - 392) відбудеться 18 березня о 10.00 годині. Урок з Я досліджую світ на тему: "Пристосування рослин до певних умов існування" (ст.74-77) розпочнеться після перерви о 10.45. Будемо працювати у додатку Meet. 

Наша зустріч 17 березня.

 Батьківські збори "Виховання свідомої дисципліни".

Завдяки додатку Meet ми знову зустрілися разом. Під час заходу батьки побували в ролі учнів: виконували вправи "Коло емоцій", "Продовж речення", вчилися правильно хвалити дітей та висловлювати свої емоції, мали змогу, завдяки тестуванню, проаналізувати разом з дітками "Чи дисциплінована моя дитина?", пригадали покарання, які застосовували колись батьки до них самих, поділилися досвідом виховання дітей. Також обговорили питання щодо особливостей дистанційного та змішаного навчання, форм оцінювання успіхів здобувачів освіти.  Батьки мали чудову змогу поспілкуватися наживо з усіма батьками та учителем. Лагідні посмішки дітей та батьків, тепле спілкування, гарні побажання, доброзичлива атмосфера надихають до нових звершень, гарних успіхів та творчості. 

Відео Коло емоцій, Онлайн тестування






Щиро дякую за зустріч!